Ali so te človeške tradicije OROPALE??

19/12/1989

Če bi bil priključen na poligraf (detektiv laži) ali bi lahko resnično priznal, da živiš tako življenje:

“so okusili moči prihodnjega sveta”

“iz njegovega osrčja tekle reke žive vode.”

“Božji mir, ki presega vsak um”

“neizrekljivo in poveličano veselje”

“življenje v obilju” ?

O, kako upam, da je tako! Jezus zasluži to od nas vseh. Če to ni res v tvojem življenju, ampak je le pesem, ki jo študiraš v originalnem jeziku v okviru tečaja, potem nisi udeleženec “božanske narave” in resničnega krščanstva, ki je zapisano v edinem bibličnem zapisu. Prosim! Ne zadovolji se z ničem drugim! Ne glede na ceno. Imaš le eno življenje. Ne dovoli, da te kdor koli prepriča, da sprejmeš kar koli drugo kot pa substenco, značaj in mogočni obseg osebnega in cerkvenga življenja, o katerem bereš v Božji besedi. Prav?! Kar koli drugega je samo-izpolnjena prerokba:

(Marko 6:5-6)

“In ni mogel tam storiti nobenega mogočnega dela, samo na nekaj bolnikov je položil roke in jih ozdravil. In čudil se je njihovi neveri.”

(Marko 11:22-24)

“In Jezus jim je odgovoril: »Imejte vero v Boga! Resnično, povem vam: Kdor bo rekel tej gori: ›Vzdigni se in se vrzi v morje‹ in ne bo dvomil v svojem srcu, temveč verjel, da se bo zgodilo, kar pravi, se mu bo zgodilo. Zato vam pravim: Za vse, kar molite in prosite, verjemite, da ste že prejeli, in se vam bo zgodilo.«”

(Matej 17:19-20)

“Tedaj so se učenci približali Jezusu in mu na samem rekli: »Zakaj ga mi nismo mogli izgnati?« »Zato, ker imate malo vere,« jim je dejal. »Resnično, povem vam: Če bi imeli vero kakor gorčično zrno, bi rekli tej gori: ›Prestavi se od tod tja!‹, in se bo prestavila in nič vam ne bo nemogoče.«

Brez vere, da je Bog zmožen in si želi narediti veliko ime zase, boš vzel stvari okoli sebe le za naključno “usodo.”

sl_nature_of_miraculous.jpg jesuslifetogether.com
jesuslifetogether.com
Slovenščina Languages icon
 Share icon